ОСТАННІ НОВИНИ

Олександра Маланчука посмертно нагородили орденом Богдана Хмельницького

Ольга Денисяка

|

Указом Президента України лейтенанта Олександра Маланчука посмертно нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

 

24 липня Указом Президента України – Верховного Головнокомандувача ЗС України №290/2020 випускника Національної академії сухопутних військ лейтенанта Олександра Маланчука за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, нагороджено орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

«Олександр закінчив наш навчальний заклад минулого року за спеціалізацією «Управління діями механізованих підрозділів». Після закінчення навчання проходив службу на посаді командира гірсько-штурмового взводу 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Львівський портал, 31 березня під час підступного ворожого обстрілу в зоні проведення Операції Об’єднаних сил загинув 21-річний лейтенант Олександр Маланчук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *