ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Самбірській збудують котеджі

Наталя Дуляба

|

ТзОВ «Львів-Буд» зведе на вул. Самбірській, 5, що у Залізничному районі Львова, чотири котеджі. Відповідні містобудівні умови та обмеження сьогодні, 24 липня, видав виконавчий комітет Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, на вул. Самбірській, 5 спорудять чотири індивідуальні зблоковані житлові будинки.

Будівництво вестимуть на земельній ділянці площею 0,08 га, яка належить до зони Ж-1 – зони садибної забудови відповідно до зонінгу Залізничного району. Зараз тут розташований особняк, який мерія дозволила знести.

(Натисніть на зображення для збільшення)

ТзОВ «Львів-Буд» збирається звести чотири зблоковані котеджі, які матимуть по три поверхи. Майбутнє житло знаходитиметься фактично на околиці Львова.

Своїм рішенням виконавчий комітет дозволив забудувати земельну ділянку на 45%, а також встановив, що висота котеджів не повинна перевищувати 15,7 м.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Львів-Буд» існує з 2013 року і займається будівництвом. Засновником підприємства є 35-річний уродженець Сколе Олександр Дубовик.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *