ОСТАННІ НОВИНИ

Львів витратить 2,5 млн грн на поліцію

Наталя Дуляба

|

Із бюджету Львова витратять 2,5 млн грн на закупівлю для правоохоронців «обладнання і предметів довгострокового користування». «За» відповідну ухвалу сьогодні, 24 липня, під час позачергової сесії Львівської міськради проголосували 39 депутатів. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Депутати внесли зміни до міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки, погодивши виділення із бюджету 2,5 млн грн на закупівлі для Нацполіції Львівщини та патрульної поліції Львівської області.

За ці кошти комунальне «Адміністративно-технічне управління має придбати для правоохоронців «обладнання та предмети довгострокового користування, малоцінні швидкозношувані предмети та інші матеріально-технічні засоби». Втім у мерії не конкретизували, про закупівлю яких саме товарів йдеться.

«На комплексу програму профілактики злочинності у міському бюджеті передбачені близько 6 млн грн. Головним розпорядником коштів був виконавчий комітет. Для того, щоб зробити певні закупівлі для нашої Нацполіції чи патрульної поліції ми міняємо головного розпорядника на «Адміністративно-технічне управління». Йому в програмі було передбачено тільки 500 000 грн, а тепер цю суму збільшуємо до 2,5 млн грн», – відзначила зі свого боку директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Додамо, програму профілактики злочинності у Львові міська рада приймає раз на кілька років. На її реалізацію у 2016 році із бюджету Львова витратили 1,8 млн грн, у 2017-му – 900 000 грн, а на 2018-2020 роки було закладено 500 000 грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *