ОСТАННІ НОВИНИ

Керівника лікарні на Львівщині впіймали на хабарі

Соломія Головіна

|

Керівника комунальної лікарні одного з міст Львівщини викрили на хабарі у 2 тисячі доларів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Лікар вимагав у пацієнтки 2 тисячі доларів США за оформлення фіктивних медичних документів для отримання державних виплат.

Зловмисник вимагав від пацієнтки неправомірну вигоду в сумі 2 тисячі доларів США за оформлення медичних документів про наявність у неї захворювання дихальних шляхів, на підставі яких жінка могла отримати державні виплати за станом здоров’я.

Правоохоронці викрили зловмисника сьогодні, 24 липня, під час одержання ним частини неправомірної вигоди у сумі 1 тисячі доларів США. Проводяться невідкладні слідчі дії.

Також вирішується питання щодо повідомлення керівнику лікарні про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ, а також обрання йому запобіжного заходу.

За вчинене медику загрожує покарання – позбавлення волі від п’яти до десяти років. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *