ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на хабарі попався офіцер військового вишу

Соломія Головіна

|

У Львові на хабарі затримали офіцера одного з військових вищих навчальних закладів. Капітан вимагав та отримав 1200 доларів за працевлаштування у Збройних Сил України. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції.

 

Правоохоронці встановили, що капітан пообіцяв курсанту працевлаштувати його до Збройних сил України, але за умови надання йому 1200 доларів США «винагороди».

Офіцера затримали під час одержання неправомірної вигоди у вівторок, 21 липня. З місця затримання вилучили 1200 доларів США.

Наразі зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до десяти років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *