ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 34 ліфти відремонтують за 35 млн грн

Соломія Головіна

|

Цьогоріч у Львові передбачено ремонт 34 ліфтів на суму понад 35 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

«Наразі ремонтні роботи завершуються по 4 ліфтах, проекти 4 ліфтів проходять експертизу. Також по 14 ліфтах розробляється кошторисна документація, а по 8 – ведеться підготовча робота», – інформують у департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Зокрема, у Галицькому районі цьогоріч капітально відремонтували 1 ліфт та розпочнуть ремонт ще 2 ліфтів.

Як зазначили у Франківській РА, цього року заплановано ремонт 6 ліфтів. При цьому вже завершені роботи на 1 об’єкті, ще на 2 тривають роботи.

Натомість у Шевченківському районі на цей рік планували відремонтувати ліфти у 8 будинках, однак наразі тривають перемовини із мешканцями щодо дофінансування.

У Залізничному районі до кінця року мають завершити роботи на 2 об’єктах.

Також 5 ліфтів будуть ремонтувати цьогоріч у Личаківському районі.

Сихівській РА розповіли, що планують провести капітальний ремонт у 5 будинках у співфінансуванні із мешканцями.

Зазначимо, що у місті діє програма співфінансування ремонту ліфтів для мешканців тих будинків, у яких створені ОСББ. Згідно з цією ухвалою 90% вартості ремонту оплачує місто, а 10% – мешканці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *