ОСТАННІ НОВИНИ

Під час обстрілів окупантів на Донбасі загинув військовий, ще один – поранений

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 20 липня, збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог стріляв по українських позиціях поблизу Миронівського, Шумів, Оріхового, Новотошківського, Причепилівки, Попасної та Луганського.

Не було тихо й у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Тут окупанти вели вогонь неподалік Мар’їнки, Старогнатівки, Павлополя, Широкиного, Кам’янки, Гнутового, Водяного та Опитного.

Російські найманці обстрілювали наших воїнів із артилерійських систем калібру 122 мм, 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів 20 липня загинув один український військовослужбовець, ще один воїн отримав поранення.

«Такі підступні дії агресора без відповіді не залишилися – вогнем зі штатного озброєння по позиціях загарбників українські підрозділи рішуче подавили активність противника. За даними розвідки, минулої доби українські захисники знищили одного та поранили двох загарбників», – кажуть у штабі ООС.

Від початку доби 21 липня збройні формування Російської Федерації на Донбасі активності не проявляли. Втрат серед українських бійців немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *