ОСТАННІ НОВИНИ

Автостанцію № 6 хочуть перенести на перехрестя Пасічна – Зелена

Ольга Денисяка

|

Мерія Львова розглядає можливість перенесення автостанції № 6 з вул. Личаківської на перехрестя вулиць Пасічної та Зеленої. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий автостанцію №6, що розташована на вулиці Личаківській, планують перенести на перехрестя вул. Пасічної та Зеленої, а на попередньому місці організувати селянський ринок свіжої продукції.

«Відновити автостанцію на вул. Личаківській не вдасться, тому що згідно з нормами, має бути 50 м до будови. Тому міський голова запропонував там організувати селянський ринок свіжої продукції, натомість автостанцію зробити спільно на перехресті вул. Пасічної та Зеленої», – зазначив Андрій Білий.

Він зауважив, що маршрути із Золочівського, Бібрського та Перемишлянського напрямків можна поділити так, щоб частина їхали на Пасічну по Зеленій, а частина заїжджали у місто по Зеленій на Пасічну. Вже є інвестор, який готовий реалізувати цей проект.

Як додав голова Личаківської РА Іван Лозинський, цю автостанцію колись давно продала область.

Довідково:

Вже більше 10 років автобуси Золочівського напрямку відправляються з вулиці Личаківської. Часто посередині вулиці автобуси розвертаються, що створює аварійні ситуації, впливає на корки в години-пік і погіршує безпеку дорожнього руху.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Google

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *