ОСТАННІ НОВИНИ

17-річний мешканець Львівщини втік з дому у зону ООС

Вероніка Рой

|

Поліцейські у зоні проведення ООС розшукали 17-річного Дениса Лагодича, який декілька днів тому втік з дому. Як пояснив хлопець, він мав намір захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави, тому поїхав на Схід. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Зазначимо, 13 липня до поліції звернувся мешканець села Гринів Пустомитівського району, який повідомив про зникнення свого 17-річного сина, Дениса Лагодича. Хлопець 12 липня близько 22.00 пішов з дому, після чого зв’язок з ним був втрачений.

Правоохоронці негайно оголосили неповнолітнього в розшук. Орієнтування на безвісно зниклого були розіслані у територіальні підрозділи Національної поліції України.

15 липня поліцейські розшукали хлопця у зоні проведення ООС – на блокпосту біля міста Слов’янськ Донецької області. За його словами, він мав намір приєднатись до військових та зі зброєю в руках захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Хлопець здоровий та неушкоджений, невдовзі правоохоронці повернуть його додому.

Правоохоронці порадили 17-річному хлопцю почекати кілька років, здобути за цей час відповідні знання та навички, після чого реалізовувати свої плани у передбачений законом спосіб.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *