ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні спіймали підозрюваних у побитті чоловіка в центрі Львова

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці за «гарячими» слідами затримали осіб, яких підозрюють у побитті чоловіка в центрі Львова. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Інцидент стався у вівторок, 14 липня, орієнтовно о 04:00 год. ранку на вул. Шпитальній, що в центральній частині Львова. Посеред вулиці двоє невідомих напали на чоловіка, сильно його побили і втекли.

На місце прибули патрульні і оглянули постраждалого, який лежав без свідомості і в крові. Чоловіка негайно забрала «швидка».

Згодом інспектори зауважили, що за ними хтось стежить, сховавшись за магазин. Як тільки патрульні вирушили у їхній бік, двоє чоловіків відразу поспішили сісти у таксі. Втім правоохоронці їх зупинили.

«Львів’яни віком 25 та 33 роки зізнались, що в них виник конфлікт із потерпілим, але заперечували нанесення йому тілесних ушкоджень. Згодом очевидець впізнав цих осіб і сказав, що це саме вони причетні до інциденту», – йдеться у повідомленні.

Справу передали слідчим Галицького відділу поліції, а затриманих чоловіків доправили у райвідділок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *