ОСТАННІ НОВИНИ

Гурт МЕРІ кличе на автомобільний концерт

Владислава Підлісна

|

У Львові в п’ятницю, 17 липня, відбудеться автомобільний концерт гурту МЕРІ та Віктора Винника. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Для Львова це вже третій концерт подібного формату. Такий досвід є вимушеним, адже у зв’язку з пандемією коронавірусу шукають нові місця для зустрічі з шанувальниками. Для слухачів – це можливість безпечно почути наживо пісні улюблених виконавців.

«Мені дуже цікавий такий формат, адже це нові відчуття, коли ти – на сцені, перед тобою – парковка з машинами. Я бачив фотографії із попередніх концертів у Львові. Ми також спробуємо, адже будь-який досвід цікавий, а особливо тоді, коли немає інших варіантів. Дуже тішить, що нарешті ми зустрінемось з публікою, бо це буде перший повноцінний концерт за чотири місяці. Чекаємо усіх на ваших залізних конях на нашому автоконцерті!», – сказав Віктор Винник.

За результатами автоконцерту артисти робитимуть висновки, чи варто продовжувати таку практику.

Початок концерту о 20:00. Вартість квитка для одного авто – 600 грн, а для тих, хто без авто, але дуже хоче потрапити на концерт гурту МЕРІ, є Lounge зона, де можна придбати квиток за столик на 4 особи. Кількість столиків обмежена!

Концерт відбудеться у «Автокінотеатрі на даху», який діє на третьому рівні парковки ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36).

Квитки можна придбати тут: Gastroli.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *