ОСТАННІ НОВИНИ

Посеред ночі двоє молодиків побили мешканця Львівщини та вкрали його авто

Вероніка Рой

|

У ніч на понеділок, 13 липня, у Городоцькому районі двоє хлопців напали на мешканця Львівщини, побили та вкрали його автомобіль. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Близько першої години ночі поліцейські отримали від 29-річного мешканця Самбірського району про те, що у селі Дубаневичі Городоцького району на нього напали зловмисники, побили, заволоділи автомобілем ВАЗ-2106 та втекли.

У зв’язку з цим, на території області було введено план «Перехоплення». Екіпаж сектору реагування патрульної поліції Городоцького району у селі Вишня виявив та зупинив автомобіль, на якому втікали зловмисники. Нападники були встановлені: обидвоє мешканці Городоцького району віком 18 та 23 роки. Вони були затримані правоохоронцями, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобам) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Нацполіція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *