ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили наркодилерів

Ольга Денисяка

|

10 липня у селі Запитів Кам’янка-Бузького району правоохоронці викрили двох наркодилерів. Тепер чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

У повідомленні йдеться, що правоохоронці задокументували три факти продажу двома мешканцями району віком 27 та 37 років наркотичного засобу «метадон». Їх викрили 10 липня у селі Запитів під час збуту чергової дози.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Молодший із зловмисників затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою. Невдовзі буде обрано запобіжний захід і для його спільника.

Вилучені у затриманих наркотичні засоби правоохоронці скерували на експертне дослідження, досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Нацполіція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *