ОСТАННІ НОВИНИ

На Турківщині перекинулась «Лада»: постраждали троє пасажирів, а водій втік

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці спіймали водія «Лади», який перекинувся у Турківському районі, а потім залишив травмованих пасажирів і втік. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Аварія сталась в понеділок вранці, 6 липня, орієнтовно о 05:20 год. у селі Бориня Турківського району. Водій автомобіля ВАЗ 21112 не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та перекинувся.

Внаслідок ДТП постраждали троє пасажирів: 32-річного мешканця Черкащини та двох жителів Турківського району віком 19 та 30 років. Їх із травмами різного ступеня важкості госпіталізували, а сам водій втік.

Правоохоронці розшукали водія-втікача – ним виявився 32-річний житель Черкаської області. Тепер йому загрожує до 3 років обмеження волі із позбавленням права керувати транспортними засобами або без такого.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) ККУ.

Наразі триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *