ОСТАННІ НОВИНИ

Автобусний лоукостер FlixBus запускає внутрішні рейси по Україні

Наталя Дуляба

|

Найбільший оператор автобусних перевезень, компанія FlixBus, вже з 8 липня запускає низку внутрішніх рейсів по Україні. Про це пише Інтерфакс-Україна.

 

Так, із 8 липня FlixBus запускає такі напрямки в Україні: Київ – Одеса – Затока; Київ – Житомир – Рівне – Львів; Київ – Житомир – Новоград-Волинський – Рівне – Львів – Ужгород.

На маршрутах працюють автобуси Mercedes, Man і Neoplan. Їхній середній вік – шість років. Всі автобуси обладнані кондиціонерами, розетками, в салонах є Wi-Fi і туалети.

Як кажуть у пресслужбі FlixBus, вищезгадані маршрути запущено в партнерстві з компанією Euroclub. Автобуси зберегли оригінальне брендування Euroclub і мають зелені наклейки «In copperation with FlixBus», за якими їх можна буде ідентифікувати на автобусних зупинках.

«В Україні ми розпочинаємо з популярних напрямків: Київ – Львів, Київ – Ужгород і Київ –  Затока через Одесу. На внутрішніх лініях дотримуємося тих же стандартів дезінфекції та гігієни, що й на міжнародних, щоб пасажири відчували себе в безпеці, вирушаючи з нами в подорож цього літа», –  каже директор FlixBus в Україні та Польщі Міхал Леман.

Так, лінія Київ Львів курсуватиме щоденно з відправленням о 7:50 год. із Києва та прибуттям о 15:00 до Львова. Назад автобус виїжджає о 10:00 год. зі Львова і прибуває о 17:00 до Києва. Зупинки також будуть у Житомирі та Рівному. Вартість поїздки FlixBus’ом із Києва до Львова стартує від 499 грн.

Маршрут Київ – Ужгород працюватиме на запущеній раніше лінії Київ – Відень, яка курсує двічі на тиждень: у середу і суботу автобус вирушає з Києва о 7:50 год. і прибуває до Ужгорода о 21:25 із зупинками у Житомирі, Новоград-Волинському, Рівному та Львові. Назад автобус виїжджає у понеділок і п’ятницю о 4:00 год. із Ужгорода та прибуває до Києва о 15:55 год. Вартість квитка становить від 599 грн.

Лінія Київ Одеса – Затока відправляється тричі на тиждень: у п’ятницю, суботу та неділю з Києва о 22:50 год. із прибуттям о 6:00 год. в Одесу, у Затоку – о 7:50. У зворотному напрямку автобус вирушає в суботу, неділю та понеділок о 19:00 год. із Затоки, о 20:50 робить зупинку в Одесі, а о 4:10 год. прибуває до Києва.

Забронювати квитки можна на сайті FlixBus, через мобільний додаток та в офлайн-касах продажу квитків.

25 червня FlixBus оголосив про відновлення міжнародних рейсів із України до Німеччини, Польщі, Австрії, Угорщини та Чехії.

Зазначимо, що FlixBus – німецька транспортна компанія, що спеціалізується на пасажирських автобусних перевезеннях. Заснована у 2013 році в Мюнхені. Станом на 2017 рік компанія здійснювала рейси на 1400 напрямках у 27 країнах Європи.

FlixBus працює за моделлю партнерства з автобусними регіональними перевізниками, які надають свої автобуси та документи на маршрути, а сама компанія займається продажем, маркетингом і управлінням графіками.

FlixBus виконує міжнародні рейси з України до Німеччини, Польщі, Австрії, Угорщини та Чехії, а тепер – ще й внутрішні рейси по Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *