ОСТАННІ НОВИНИ

Суд взяв під варту водія, якого підозрюють у смертельній ДТП у Буському районі

Вероніка Рой

|

Суд взяв під варту 31-річного мешканця Золочева, котрого підозрюють у вчиненні смертельної ДТП у Буському районі. Тоді а аварії загинулого троє людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Зазначимо, ДТП трапилася цьогоріч 23 червня на автодорозі Київ – Чоп, неподалік села Чучмани Буського району. Правоохоронцями було встановлено, що 31-річний водій мікроавтобуса «Мерседес», здійснюючи розворот, не надав перевагу в русі легковику «Рено», яким керував 56-річний місцевий мешканець. У результаті цього сталося зіткнення.

 

Від отриманих травм на місці події загинуло двоє пасажирів автомобіля «Мерседес» віком 34 та 28 років. Ще один 50-річний пасажир мікроавтобуса, незважаючи на зусилля медиків, помер у лікарні. Усі мешканці Золочівського  району. Окрім того, тілесні ушкодження отримали ще троє осіб.

Водію «Мерседеса» повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3  ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання: позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

За клопотанням слідчих суд обрав для підозрюваного – 31-річного  мешканця Золочева,  запобіжний захід – тримання під вартою терміном на 60 діб.  Досудове розслідування триває.

Фото: Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *