ОСТАННІ НОВИНИ

На Сокальщині під час пожежі в дачному будинку загинув чоловік

Ольга Денисяка

|

5 липня у селі Сілець Сокальського району загорівся дачний будинок. Внаслідок пожежі загинув чоловік. Про це Львівському порталу повідомили у головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

Так, 5 липня о 19:09 год. рятувальникам повідомили про пожежу в с. Сілець Сокальського району. Займання виникло в дерев’яному дачному будинку, розміром 6×7 м.

«На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вогонь швидко поширився горючими конструкціями дерев’яної будівлі та охопив її повністю. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору», – йдеться в повідомленні.

Займання локалізували о 20:50 год. та ліквідували о 21:00 год. На місті пожежі виявили тіло людини, зараз встановлюється особа.

Також рятувальники додають, що вогонь повністю знищив дачний будинок, проте вдалось врятувати  господарську будівлю. До ліквідації пожежі було залучено 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *