ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 7 липня для проїзду перекриють перехрестя Хмельницького – Опришківської

Вероніка Рой

|

У Львові через капітальний ремонт вул. Богдана Хмельницького з 7 липня буде перекрито для проїзду приватного транспорту перехрестя з вулиці Опришківської. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як відомо, цьогоріч 8 травня стартував капітальний ремонт вулиці Б. Хмельницького. Зокрема, планують капітально відремонтувати ділянку від вул. Промислової до вул. Липинського. Наразі проводять роботи на ділянці від вул. Промислової (Опришківській) до вул. Механічної.

У зв’язку з цим з 7 липня буде перекрито для руху транспорту перехрестя вул. Б. Хмельницького –Опришківська.

«З вівторка, 7 липня, буде перекрито для руху приватного транспорту перехрестя вул. Б. Хмельницького – Опришківська, у зв’язку з тим, що підрядник буде облаштовувати асфальтне покриття на цій ділянці. Будемо намагатися це зробити швидко і якісно, щоб протягом тижня провести роботи і відновити рух транспорту», – повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Натисніть на зображення для його збільшення

Детальніше про цьогорічні ремонти доріг у Львові читайте у матеріалі Львівського порталу «Великі ремонти: як зміниться інфраструктура у 2020 році».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *