ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: окупанти не припиняють обстріли

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 28 червня. збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник обстрілював українські позиції поблизу Луганського, Миронівського, Новозванівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» загарбники стріляли неподалік Старогнатівки, Авдіївки та Водяного.

«Крім того, минулої доби окупанти наразили на небезпеку цивільне населення, підступно обстрілявши населений пункт Північне, що поблизу Торецька. Російсько-окупаційні війська випустили ракету з ПТУРа, яка потрапила на подвір’я житлового будинку. Також осколки пошкодили сусідні будівлі. На щастя, жертв серед цивільного населення немає», – кажуть у штабі ООС.

Окупанти застосували заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, 82 мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Протягом 28 червня втрат серед українських військових немає. За даними розвідки, наші захисники знищили двох та поранили одного бойовика.

Від початку доби 29 червня ворог уже двічі порушив режим припинення вогню на Донбасі, обстрілявши Хутір Вільний. Втрат серед українських захисників немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *