У Львові провели спортивний квест

Ольга Денисяка

|

У п’ятницю, 19 червня, у Львові провели спортивний квест з нагоди Міжнародного Олімпійського дня.Захід відбувся із дотриманням всіх карантинних умов. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Участь у спортивному квесті поблизу Порохової вежі взяли 10 команд, які спробували себе у різних видах спорту, а саме в елементах гри у футбол, баскетбол, флорбол, а також у різних силових, акробатичних та кмітливих вправах.

Кожна з команд в «OLYMPIC DAY QUEST 2020» складалася з дорослих та дітей. Серед спортсменів-професіоналів свою майстерність демонстрували гандболістки та баскетболістки клубу КІВС (Клуб Ігрових Видів Спорту), гравці регбійного клубу «Сокіл» та каратисти знаного в усій Європі клубу «Юніон».

Були серед учасників і зовсім молоді та перспективні спортсмени, а на кожній з локацій в ролі арбітрів працювали відомі львівські олімпійці.

«Такий формат святкування Олімпійського дня було використано вперше. Вважаю він себе виправдав, оскільки команди змогли спробувати свої сили у різних видах спорту», – розповів один з організаторів квесту начальник відділу спорту високих досягнень ДГП ЛМР Віра Передерій.

 

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *