ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний водій під час затримання вдарив та вкусив львівських патрульних

Вероніка Рой

|

Водій, який перебував у нетверезому стані, під час затримання вдарив одного з патрульних, а іншого  – вкусив. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Інцидент трапився сьогодні близько 6 год. ранку. Патрульні зупинили автомобіль BMW, водій якого мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Під кермом дві пляшки з-під алкоголю: одна порожня, а інша закоркована.

Патрульні запропонували водію пройти перевірку, однак він відмовився і почав поводитися агресивно. Поліцейські прийняли рішення затримати його.

33-річний львів’янин під час затримання чинив опір і вкусив поліцейського за руку, а другого – вдарив головою в обличчя. Відтак чоловіка супроводили у відділ поліції. Патрульні звернулися за медичною допомогою.

На порушника склали протокол за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП. Тепер чоловікові загрожує відповідальність за ст.2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) ККУ. Санкція статті передбачає обмеження волі на термін до п’яти років або позбавленням волі на той самий термін.

У патрульній поліції додають, що загалом цієї ночі патрульні склали 13 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в нетверезому стані.

Фото: патрульна поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *