ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція затримала двох рецидивістів, котрі викрали автомобіль на вулиці Батуринській

Вероніка Рой

|

Поліцейські затримали двох чоловіків, котрі викрали припаркований автомобіль ВАЗ-21043 з вулиці Батуринської у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Про викрадення ВАЗу повідомив власник легковика. Він розповів, що автівка була припаркована на вулиці Батуринській у Львові. До розшуку автомобіля, а також встановлення осіб, які його викрали, залучали працівники всіх служб та підрозділів поліції Львівщини, а також патрульні.

За допомогою камер відеоспостереження правоохоронці встановили, що викрадене авто близько третьої години ночі буксирував автомобіль «Шкода Октавія», рухаючись по вулиці Замарстинівській у напрямку селища Брюховичі. Невдовзі патрульні поліцейські зупинили автомобіль «Шкода» на вулиці Городоцькій.

Правоохоронці встановили особи водія та пасажира. Ними виявились раніше судимі 23-річний мешканець Яворівщини та 46-річний львів’янин. Крім того, поліцейські встановили місце знаходження викраденого «ВАЗу». Автомобілі вилучені та доставлені на арештмайданчик.

Слідчі відкрили кримінальне провадження по ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі від трьох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Відео: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *