ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівщині поліції довелося наздоганяти водія, який влаштував стрілянину біля кафе

Вероніка Рой

|

У Яворівському районі поліцейські затримали 50-річного чоловіка, котрий стріляв біля кафе, а потім втік з місця події на своїй автівці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

До поліції 17 червня о 20.30 надійшло повідомлення про те, що у селищі Івано-Франкове на вулиці Яворівській поблизу одного з кафе чоловік здійснив кілька пострілів у повітря з пістолета. Після цього чого втік з місця події на автомобілі «Тойота».

За вказаною адресою негайно виїхали правоохоронці. Дорогою вони помітили автомобіль «Тойота», який рухався у напрямку до міста Новояворівськ. Водій автівки не виконав вимогу правоохоронців про зупинку, а навпаки збільшив швидкість та намагався втекти. Неподалік села Когути чоловік не впорався з керуванням, у результаті чого його автомобіль з’їхав у кювет.

Поліцейські встановили особу водія – ним виявився 50-річний мешканець селища Івано-Франкове. Зловмисник затриманий, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від трьох до семи років. Також поліцейські склали на затриманого адмінпротокол за ч.1 ст.130 КУпАП за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль доставили на арештмайданчик.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставин події.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *