ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти поранили трьох українських військових

Наталя Дуляба

|

За минулу добу, 15 червня, збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти відкривали вогонь по захисниках Новолуганського.

Втім у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник був суттєво активнішим і стріляв по українських позиціях поблизу Новоселівки Другої, Павлополя, Авдіївки, Кам’янки та Мар’їнки.

Загарбники обстрілювали наші позиції із мінометів калібру 82 мм, ПТРК, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Наші захисники, утримуючи оборону, діяли відважно та дали ворожим підрозділам гідну відсіч. За даними розвідки, минулої доби було поранено трьох окупантів. Відчувши на собі рішучість дій військовослужбовців Збройних Сил України, противник припинив свої злочинні наміри», – кажуть у штабі ООС.

Внаслідок ворожих обстрілів 15 червня троє українських військових отримали поранення, а ще один – бойове травмування.

Від початку доби 16 червня російські найманці вже стріляли по захисниках Оріхового. Втрат серед українських бійців немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *