ОСТАННІ НОВИНИ

Академія сухопутних військ підготувала 90 військових психологів

Андрій Котенський

|

Цьогоріч лави вітчизняних Збройних Сил поповнять близько 90 вихованців Інституту морально-психологічного забезпечення Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі НАСВ.

 

Впродовж навчання курсанти опановували фах культурологів та офіцерів структур морально-психологічного забезпечення (МПЗ).

«Під час складання державних іспитів та захисту магістерських робіт випускники Інституту продемонстрували досить високі знання та навички. Переконливим свідченням цього є один претендент на золоту медаль та 10 претендентів на дипломи з відзнакою», — зазначив голова підкомісії ДЕК полковник Борис Андреєв.

Він зауважує, що цьогорічних випускників вирізняє висока вмотивованість, патріотизм, адже серед них — 9 учасників бойових дій на Сході нашої країни. А якщо підбивати підсумок складання іспитів, то за результатами комплексного екзамену, іноземної мови й фізичного виховання та спеціальної фізичної підготовки, цьогорічні випускники продемонстрували високий середній бал — понад 4,2.

Варто зазначити, що після випуску та чергової відпустки молоді офіцери продовжать службу в бойових частинах ЗС України на первинних посадах у структурах МПЗ, де будуть мати змогу практично застосувати знання, отримані за роки навчання, та продемонструвати свій професіоналізм й майстерність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *