ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові зникли двоє неповнолітніх дівчат

Ольга Денисяка

|

Вночі 15 червня у Львові зникли двоє дівчат віком 13 та 14 років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Близько опівночі до поліції надійшло повідомлення про зникнення двох львів’янок: 14-річної Вікторії Савки та 13-річної Ірини Лукової.

Також про зникнення неповнолітніх повідомив на власній сторіці у Facebook депутат міської ради Ігор Зінкевич. За його інформацією, у неділю ввечері родичі з Рясного-2 посадили дівчат у таксі, яке мало довезти їх додому в Рясне. Однак вдома вони так і не з’явились, а їхні телефони вимкнені. Також відомо, що дівчата їхали в автомобілі «Рено Кенго» жовтого кольору.

«Наразі таксиста знайшли. Він повідомив що дівчата вийшли на Шевченка, 358 поблизу магазину «Сільпо», а він продовжив працювати», – йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство з приміткою «безвісти зниклі».

«До розшуку неповнолітніх задіяні співробітники Шевченківського відділу поліції, а також служб та підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення місця перебування дівчат. Закликаємо усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити місце перебування неповнолітніх, зголоситись на оперативну лінію 102», – повідомили правоохоронці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *