ОСТАННІ НОВИНИ

Дружина податківця Вітика збудує у Львові 9-поверхівку

Наталя Дуляба

|

ПП «Світанки» збудує на вул. Січинського, 2, що на Сихові, багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови сьогодні, 12 червня, затвердив виконавчий комітет міськради Львова, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Нова багатоповерхівка з’явиться на Сихові у місцевості «Пасіки-міські». Будівництво вестимуть на земельній ділянці площею 0,27 га, яка входить у зону Ж-3 – зону багатоповерхової житлової забудови.

Своїм рішенням виконавчий комітет дозволив забудувати ділянку на 35%, а також встановив, що висота будинку не повинна перевищувати 35 м.

Житловий будинок матиме 9 поверхів, розрахований на 126 квартир. У підземного паркінгу буде 84 паркомісця.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, приватне підприємство «Світанки» зареєстроване за місцем майбутнього будівництва й існує з 1999 року. Його засновницею є львів’янка Ірина Вітик. Вона також є співвласницею будівельної компанії «Аурум-Сіті» та низки житлово-будівельних кооперативів.

Також Ірина Вітик є дружиною колишнього заступника начальника ДПС Львівщини Ореста Вітика. Із кінця 2019 року він є в.о. ДПС Київщини. За 2019 рік Ірина Вітик задекларувала понад 1,6 млн грн доходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *