ОСТАННІ НОВИНИ

На Новому Львові автівка збила чоловіка на пішохідному переході

Наталя Дуляба

|

Сьогодні вранці, 11 червня, на просп. Червоної Калини автомобіль збив 50-річного пішохода, який перебігав дорогу. Про це Львівському порталу повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

 

Аварія сталась орієнтовно о 08:15 год. ранку на пішохідному переході на просп. Червоної Калини неподалік колишнього «Полярону». 34-річний водій автомобіля «Сітроен» збив пішохода.

Постраждалим виявився 50-річний місцевий мешканець. Він отримав травми, його забрала карета швидкої допомоги.

Момент ДТП зафіксувала камера відеоспостереження. На відео видно, що коли чоловік підходив до пішохідного переходу, для водіїв засвітився зелений колір світлофора, тож автомобілі зрушили з місця.

Натомість львів’янин не дочекався і різко вирішив перебігти по зебрі на червоний колір. У цей момент його і збив «Сітроен», який рухався на великій швидкості.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини аварії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

🏃‍♂️🚗 **Пішохода збило авто **Сьогодні, у четвер, близько восьмої ранку на Червоної Калини-Угорська сталася ДТП – наїзд на пішохода.Водій сірого авто збив пішохода, чоловік травмований.В управлінні безпеки міста нагадують, що безпечна швидкість по місту – безпека водія та інших учасників руху.Юрій Діль – Безпечне Місто🎥 Відео: Управління безпеки міста ЛМР#львів #львів1580 #дтп

Posted by Адміністратор 1580_Львів on Wednesday, June 10, 2020

Відео: Центр безпеки міста

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *