ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова сталася бійка: двоє чоловіків отримали ножові поранення

Вероніка Рой

|

У понеділок, 8 червня, у центрі Львова виник конфлікт за участі трьох чоловіків. У результаті сварки двоє осіб отримали ножові поранення. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

 

Інцидент трапився вчора Велопатруль отримав виклик про бійку між трьома чоловіками на вулиці Сербській у Львові.  Зі слів очевидців, вони розмахували ножами.

Як з’ясували на місці патрульні, кожен з учасників отримав тілесні ушкодження. Один із них лежав із ножовим пораненням в ділянці бедра. Патрульний надав домедичну допомогу чоловікові.

«Тим часом велопатруль вирушив наздоганяти ще двох учасників. Одного із них з незначним пораненням правої ноги виявили на вулиці Братів Рогатинців. 35-річний мешканець Жовківського району відмовився від госпіталізації. Третього наздогнали на вулиці Староєврейській і він йшов в напрямку вулиці Підвальної і мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння. У 47-річного львів’янина, було проникаюче поранення поперека. Чоловік  втрачав кров. Патрульний почав надавати йому допомогу. Медики госпіталізували потерпілого», – розповіли у патрульній поліції.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *