ОСТАННІ НОВИНИ

Зачепив два припарковані авто і втік. У Львові виявили позашляховик, який був у розшуку

Соломія Головіна

|

На вулиці Люблінський у Львові патрульні викрили автомобіль, який перебував у розшуку за ДТП у Одесі і втечу водія з місця події. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

 

Зазначається, що автомобіль Toyota C-HR патрульні минулої ночі виявили на парковці одного із закладів громадського харчування, коли проїжджали на вулиці Люблінський.

Управління патрульної поліції Одеської області розшукує цей автомобіль і його керманича за ДТП і втечу з місця події. Ще 14 березня на одній із автозаправних станцій цей автомобіль зачепив два припаркованих автомобілі і втік.

Інспектори встановили водія і ним виявився 36-річний мешканець міста Трускавця.

«Автомобіль належить дівчині його рідного брата. І саме вони у цей період були в Одесі. На транспортному засобі лишилися сліди характерні згаданій ДТП», – наголошують у патрульній поліції Львівщини.

Поліцейські зв’язалися з колегами із Одеси повідомили їх про цей факт.

«Надалі виконали усі необхідні дії аби винуватець не уникнув відповідальності. Тепер порушнику загрожує відповідальність не лише за скоєну аварію, а й за втечу з місця автопригоди», – резюмують у правоохоронних органах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *