ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться вечір пам'яті Лесика Дацюка «Лесик band. Назавжди»

Андрій Котенський

|

У Львові відбудеться вечір пам’яті Лесика Дацюка «Лесик band. Назавжди» під час якого збиратимуть кошти для встановлення монументу на могилі легендарного Лесика. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

У проєкті «Лесик band. Назавжди» хіти Лесика лунатимуть у новому звучанні.

Кращі пісні легендарного львівського артиста виконають фронтмени гуртів «МЕРІ» Віктор Винник, «Цвіт Кульбаби» Василь Марущак,«Wszystko» Зіновій Карач, групи «Піккардійська Терція» та «Шейк», співаки Тарас Гаврик, Заліско, Олена Корнєєва, Ірина Доля, Давід Меладзе, Юрій Григораш та інші.

«Для нас організовувати вечір пам’яті Лесика Дацюка  – це данина пам’яті легендарного артиста в історії музичного Львова, людині, на піснях якої виростали мільйони шанувальників. Це данина не лише музиканту, а й другу, з яким ми були на «ти» і просто інтелігентній людині, без якої Львів – не Львів… Ми вирішили, що вечір пам’яті є обов’язковим для нас, тих, хто його знав і з ким він працював багато років», – розповів автор ідеї Петро Луцишин.

Концерт відбудеться 11 червня о 20:00.

Трансляція вечора пам’яті відбуватиметься на каналі «Lemberg online», а також на каналі Drozdov.

Організатори проєкту закликають долучитися до перегляду онлайн-концерту і в такий спосіб віддати шану великому артисту, який незаслужено був призабутий в останні роки. Під час концерту відбуватиметься збір коштів для встановлення монументу на могилі легендарного Лесика.

Як відомо, ввечері 7 квітня лідер гурту «Лесик Band» Олександр Дацюк помер після нападу безхатченка у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *