ОСТАННІ НОВИНИ

У Раві-Руській українець залишив 160 000 доларів

Наталя Дуляба

|

В понеділок ввечері, 1 червня, на кордоні з Польщею правоохоронці затримали українця, який віз зі собою 160 000 доларів. Про це Львівському порталу повідомили у Галицькій митниці Держмитслужби.

 

У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» львівські прикордонники затримали 25-річного мешканця Хмельницького за те, що той віз зі собою значну суму грошей, яку не задекларував.

Чоловік приїхав із Польщі на автомобілі «Мерседес», тож правоохоронці вирішили перевірити його. Під час поглибленого огляду авто й виявили 160 000 доларів.

«Громадянин України, 25-річний мешканець Хмельницького, прибув із Республіки Польщі як пасажир легкового автомобіля і обрав смугу руху зелений коридор. Однак митники та прикордонники вирішили ретельно оглянули авто. І не дарма – у рюкзаку серед особистих речей митники виявили 160 тисяч доларів США», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом складено протокол за ст. 471 Митного кодексу України. Всі гроші у порушника вилучили, а справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Фото: Львівський прикордонний загін, Галицька митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *