ОСТАННІ НОВИНИ

Спалах коронавірусу у ФК «Карпати»: футбольний клуб йде на карантин

Вероніка Рой

|

Повторне ПЛР-тестування команди, обслуговуючого персоналу та працівників ФК «Карпати» підтвердив спалах захворювання на COVID-19. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

 

У повідомленні не вказано точної кількості хворих на коронавірус в клубі. Зазначається, що сьогодні з лабораторії отримали менше половини позитивних результатів на наявність вірусу в карпатівців. Хоча тестування пройшли 65 осіб. У ФК «Карпати» запевняють, що усі інфіковані ознайомлені із результатами та перебувають в ізоляції під контролем медиків.

«Відповідно до протоколу, про ситуацію у таборі команди були оперативно повідомлені Українська Асоціація Футболу та Прем’єр-ліга. Карантин у клубі запроваджено щонайменше на два тижні, повністю скасовано будь-які тренування», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, про перші випадки коронавірусної інфекції у ФК «Карпати» стало відомо у суботу, 30 травня. У зв’язку з цим був відмінений матч «Карпати» – «Маріуполь». Відтак у понеділок, 1 червня, усім карпатівцям зробили повторне тестування, результати якого отримали сьогодні, 2 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *