ОСТАННІ НОВИНИ

У Ратуші встановлять душ за 750 тисяч гривень

Ольга Денисяка

|

На 1-му поверсі будівлі Львівської мерії облаштують дві туалетні кімнати та душові кабіни вартістю 753 тисячі гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Як зауважив начальник міського управління транспорту Орест Олеськів, таке рішення прийняли зважаючи на те, що зараз значна частина працівників добирається на роботу велосипедом.

Директорка міського департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик розповіла, що нещодавно було укладено договір на проведення ремонту туалетних кімнат на 1-му поверсі. Також в цих кімнатах будуть облаштовані душові. Площа приміщення – близько 25 кв м. Загальна вартість робіт – 753 тисяч гривень.

«Зараз будівельники працюють, вивчають всі комунікації, дивляться, яким чином потрібно розмістити все необхідне приладдя. Ці туалетні кімнати будуть у вільному доступі для відвідувачів. Для душових кабін будуть певні обмеження. Ремонт приміщень, проведення каналізації та вентиляції та закупівля всієї сантехніки коштуватиме 753 тисяч гривень», – пояснила Валентина Бартошик.

Також вона додала, що участь у тендері брало 5 учасників.

«Перший учасник був одразу дискваліфікований, другий учасник мав бути переможцем, але, на жаль, він не завантажив необхідних документів, як цього вимагає закон. І наступною була компанія, з якою зараз укладений договір. До останньої компанії, яка запропонувала найвищу ціну, черга навіть не дійшла», – зауважила Валентина Бартошик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *