ОСТАННІ НОВИНИ

Школу в Рудному обіцяють добудувати до кінця року

Ольга Денисяка

|

Будівництво школи № 74 у смт Рудно обіцяють завершити до кінця 2020 року. Обійдеться воно у 30 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Зараз у цій школі навчається 925 учнів, хоча смт Рудно додатково потребує ще 180 місць, тому поки діти навчаються у дві зміни. Відтак ЛКП «Рембуд» добудовує корпус СЗШ № 74.

Начальниця управління освіти Львівської мерії Зоряна Довганик розповіла, що будівництво цієї школи розпочалось ще в 2009 році, але було призупинене на довший час. Роботи відновилися з новим підрядником у 2018 році. На сьогодні воно вже готове на 50%.

Наразі в будівлі оздобили фасад, укріпили несучі стіни, влаштували шатровий дах, а також встановили віконні та дверні прорізи. Зараз оздоблюють внутрішні приміщення. Загальна вартістю об’єкту – 30,8 млн грн, з них освоєно 14,6 млн грн.

«З листопада 2018 року роботи тривають постійно, не зважаючи на певні проблеми із фінансуванням. Якщо ми отримаємо необхідні кошти, то до грудня цей об’єкт буде зданий», – зазначив директор ЛКП «Рембуд» Михайло Сидорович.

 

 

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *