ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині під час ДТП постраждало четверо людей

Соломія Головіна

|

У місті Рудки Самбірського району сталася аварія за участі двох автомобілів. Внаслідок ДТП постраждало четверо людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 11:00 год. 25 травня.

Як попередньо встановили правоохоронці Самбірського відділу поліції, водій легковика «Skoda», 76-річний житель селища Брюховичі, здійснюючи  поворот ліворуч, не надав перевагу в русі автомобілю «Daewoo», яким кермував 65-річний місцевий мешканець.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали четверо осіб. Пасажирку «Daewoo», 65-річну місцеву жительку, доправили в травматологічне відділення лікарні. 65-річного водія цього ж автомобіля та трьох пасажирів «Skoda» віком 69, 76 та 77 років, мешканців Львова та Брюхович,  після надання медичної допомоги відпустили.

Слідчі з’ясовують всі обставини події. За фактом  відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *