ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали чоловіка, який незаконно проник у квартиру львів’янки і погрожував розправою

Соломія Головіна

|

У Львові невідомий чоловік проник у квартиру на вулиці Манастирського і погрожував ножем 34-річній власниці. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Зазначається, що близько 16 год. 24 травня патрульним надійшло повідомлення, що на вулиці Манастирського у квартирі заявниці знаходиться невідома особа, яка погрожує їй ножем.

Поліцейські оперативно прибули за вказаною адресою. На місці події їх зустріла 34-річна жінка, яка повідомила, що не змогла відкрити двері квартири та зрозуміла, що всередині хтось є. Згодом вона почула крики невідомого чоловіка з погрозами. Патрульним вона пред’явила документи, що підтверджували право на проживання у цій квартирі.

Інспектори підійшли до квартири та розпочали переговори з невідомим чоловіком, який перебував за зачиненими дверима. Під час спілкування він поводив себе агресивно, погрожував фізичною розправою, повідомив, що має ніж і нікому двері не відкриє.

Після тривалих переговорів чоловік все ж відчинив двері. Патрульні потрапивши в помешкання, наказали йому відійти на визначену ними відстань з піднятими руками. Чоловік проігнорував законну вимогу та спробував чинити опір. Патрульні негайно затримали його.

«Ним виявився 52-річний мешканець Жидачівського району, який перебуваючи в неадекватному стані, не зміг пояснити, як потрапив у квартиру та з якою метою», – зазначається у повідомленні патрульних.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції для проведення слідчих дій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *