ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: окупанти поранили українського військового

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 22 травня, збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог відкривав вогонь по українських позиціях поблизу Водяного, Пісків, Чермалика, Верхньоторецького, Богданівки і Старогнатівки. В останніх двох населених пунктах окупанти використовували й безпілотні літальні апарати для скидання пострілів ВОГ-17.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики гатили по оборонцях Новолуганського та Луганського.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, БпЛА для скидання пострілів ВОГ-17, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів 22 травня один український військовий отримав поранення. За даними розвідки, наші воїни знищили двох російських окупантів та ще одного поранили.

«У відповідь на обстріли українські підрозділи, що обороняються, відкривали вогонь для припинення агресивних дій окупантів. Загарбники отримали жорстку відповідь», – кажуть у штабі ООС.

Від початку доби 23 травня російські збройні формування на Донбасі активності не проявляли. Втрат серед українських захисників немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *