ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд дозволив відновити роботу громадського транспорту з 22 травня

Вероніка Рой

|

В Україні з 22 травня поступово відновлюватиметься робота громадського транспорту. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр інфраструктури Владсилав Криклій.

 

Зокрема, з 22 травня відновили регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, внутрішньообласному та міжнародному сполученні.

Також з 25 травня планують поновити перевезення пасажирів у метро, а з 1 червня – залізничні пасажирські перевезення у міському, регіональному, дальньому внутрішньому та міжобласному сполученні.

Натисність на зображення для його збільшення

Крім цього з 1 червня відновляться і міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом. У випадку здійснення перевезення у регіоні, в якому не діють послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах 50% від кількості місць для сидіння за умови розсаджування пасажирів з вільним місцем поруч, спереду та позаду.

А з 15 червня хочуть поновити прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення авіаційним транспортом.Втім Владислав Криклій наголосив про обов’язкові вимоги безпеки – масочний режим, температурний скринінг працівників, постійна дезінфекція транспорту.

Детальніше про те, як у Львові та області запускатимуть громадський транспорт читайте у нашому матеріалі: «Маршрутки «на замку». Коли у Львові та області запрацює громадський транспорт».

Як повідомляв Львівський портал, із 22 травня до 22 червня в Україні діятиме адаптивний карантин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *