ОСТАННІ НОВИНИ

Семеро песиків із ЛКП «Лев» шукають господарів

Наталя Дуляба

|

Семеро безпритульних собак із ЛКП «Лев» шукають нових господарів. Вік чотирилапих – від 3 до 8 років. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі підприємства.

 

Троє собак потрапили в ЛКП «Лев» на повторну вакцинацію від сказу, паровірусного ентериту, чуми, аденовірозу, лептоспірозу і парагрипу. Інші четверо – потрапили під опіку комунальників вперше, песиків впіймали на вулицях міста.

Касіопея, 8 років. Місце відлову: вул. Чигиринська. Шикарна і життєрадісна, всім би так виглядати в її віці. Приїхала на повторну вакцинацію.

Ромео, 3 роки. Місце відлову: вул. Стрийська. Маленький, вихований песик. Очевидно, проживав в сім’ї. Вміє гуляти на повідку і сидіти на ручках.

Джульєтта, 3 роки. Місце відлову: вул. Стрийська. Хороша, пухнаста, товстенька, слухняна і абсолютно ручна.

Клара, 4 роки. Місце відлову: вул. Пасічна. Тендітна дівчинка, тиха і скромна. Приїхала на повторну вакцинацію.

Амур, 4 роки. Місце відлову: вул. Жасминова. Високий, серйозний, розумний і дуже засмучений. Можливо, жив і служив десь на охороні.

Джекі, 5 років. Місце відлову: вул. Під Дубом. Домашній хлопчик. Вже не вперше тинявся вулицями і мало не потрапив під колеса машини.

Дара, 6 років. Місце відлову: вул. Жасминова. Волелюбна собачка, яка звикла жити своїм життям.

«Для цих песиків це чудова нагода знайти сім’ю. Придивіться, будь ласка, до цих носиків. А загалом у нас 64 тваринки чекають на всиновлення. Із усіма можна ознайомитися на нашому сайті», – кажуть в ЛКП «Лев».

Додамо, що ЛКП «Лев» працює щодня без вихідних із 8:00 до 20:00 год. на вул. Промисловій, 56. Контактний телефон: 068-535-45-45.

Фото: Марта Сирко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *