ОСТАННІ НОВИНИ

Двом львівським підприємцям оголосили підозру у привласненні 400 тисяч

Соломія Головіна

|

Двом керівникам львівських ТзОВ повідомили про підозру у привласненні близько 400 тис. грн бюджетних коштів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

 

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що в січні цього року директори двох львівських ТзОВ уклали договір на виконання будівельно-ремонтних робіт на об’єкті у місті Яворів на загальну суму майже 1 млн грн.

У ході слідства з’ясувалось, що будівельні роботи були виконані з порушенням вимог проєктно-кошторисної документації, підприємці внесли недостовірні відомості про обсяги і якість виконаних робіт, у тому числі про використані під час їхнього виконання матеріали. Внаслідок чого керівники двох ТЗОВ, скориставшись службовим становищем, привласнили близько 400 тис. грн. бюджетних коштів.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили речові докази.

Зазначається, що 16 травня зловмисникам повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчиненні за попередньою змовою групою осіб) ККУ. За це загрожує до 8 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *