ОСТАННІ НОВИНИ

На Городоцькій п’яний водій зніс декілька дорожніх знаків та втік з місця ДТП

Вероніка Рой

|

У п’ятницю, 15 травня, нетверезий водій, керуючи автомобілем Hyundai Santa FE, зніс кілька дорожніх знаків на вул. Городоцькій у Львові та втік з місця аварії. Про це Львівському порталу повідмили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Близько 23-ї години патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Городоцькій. Як повідомив заявник, водій автомобіля Hyundai Santa FE виїхав на острівець безпеки, зніс декілька дорожніх знаків та, не зупиняючись, поїхав з місця події в напрямку виїзду з міста.

«Обстеживши територію вулиці Городоцької, інспектори ТОРу виявили вказаний транспортний засіб з пошкодженнями характерними для згаданої дорожньо-транспортної пригоди. Під час розмови з водієм патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження перевірки на стан сп’яніння в медичному закладі або на місці чоловік відмовився в присутності двох свідків», – розповідають патрульні.

На керманича поліцейські склали ряд адміністративних матеріалів: за залишення місця ДТП, за порушення ПДР, що призвели до ДТП та за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *