ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний водій пропонував хабар патрульним

Андріяна Баланда

|

На Львівщині 19-річний юнак у стані алкогольного сп’яніння намагався уникнути відповідальності пропонуючи поліцейським хабара. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

За даними правоохоронців, патруль Мостиського відділення поліції 12 травня близько 16:10 на автодорозі між селами Нагірне та Ганьковичі, зупинив автомобіль ВАЗ-2107 за грубе порушення правил дорожнього руху. За кермом виявили 19-річного жителя Мостиського району.

Патрульні запідозрили, що хлопець перебуває у стані алкогольно сп’яніння та запропонували пройти тест на вміст алкоголю в крові. Порушник відмовився та залишив 1 200 грн на пасажирському сидінні службового автомобіля, незважаючи на попередження копів про кримінальну відповідальніть. Відтак патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Кошти було вилучено, а на юнака відкрили кримінальне провадження за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі. Тепер молодому чоловіку загрожує штраф до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до чотирьох років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *