ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відремонтують вулицю Підрічну

Ольга Денисяка

|

У Львові почали ремонтувати вулицю Підрічну. Тут планують замінити дорожнє покриття, облаштувати пандус, велопарковку та висадити дерева. Вартість робіт – 2,5 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

На замовлення Шевченківської райадміністрації підрядна організація ТОВ «Альтбуд ЛВ» замінить дорожнє покриття, облаштує місця для паркування, пандус на в’їзді з вул. Липинського та велопарковку.

Начальник відділу комунального господарства Шевченківської РА Микола Бегей розповів, що ремонт вулиці почали минулого тижня. Вартість робіт  – 2 млн 550 тис грн, а площа ремонту становить 1260 м кв.

«Проєктом передбачено заміну всіх бортових каменів, заміну існуючого покриття на покриття плиткою ФЕМ, влаштування місць для паркування, пандусу на в’їзді з вул. Липинського, заміну частини покриття тротуару та велодоріжки вздовж вул. Липинського. Також встановлять дощоприймачі та зовнішнє освітлення, територію озелененнять –  висадять кущі і дерева, відновлять газони», – зазначив Микола Бегей.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *