ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські та СБУшник викрадали людей та вимагали викуп

Ольга Денисяка

|

Правоохоронці викрили банду, до складу якої входили двоє поліцейських та працівник СБУ – зловмисники викрадали людей та вимагали викуп. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Офісу генпрокурора.

 

До угруповання входили двоє громадян, які шукали жертв і передавали інформацію пособникам-силовикам. Два працівники Нацполіції та один співробітник СБУ відстежували майбутніх потерпілих, вивчали їх спосіб життя і викрадали людей.

«Після викрадення злочинці представлялись правоохоронцями і, погрожуючи зброєю та застосовуючи силу, вимагали і примушували жертв віддавати всі кошти», – йдеться в повідомленні.

Наразі відомо про заволодіння коштами на суму 175 000 доларів.

Повідомляється, що під час обшуків за місцем проживання вказаних осіб правоохоронці вилучили: гроші, мобільні телефони, номерні знаки «прикриття», які використовувались під час спостереження за потерпілими, зброю та набої, чорнові записи, засоби знерухомлення, наркотичні речовини.

П’ятьом зловмисникам повідомили про підозру за фактами бандитизму, викрадення людини та вимагання (ст. 257, ч. 3 ст. 146, ч. 4 ст. 189 ККУ).

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Фото: офіс генпрокурора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *