ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові п’яний водій вчинив одразу кілька аварій

Вероніка Рой

|

У середу, 7 травня, у Львові на проспекті Червоної Калини нетверезий вчини одразу декілька ДТП. Чоловік врізався у припарковану автівку, потім – у сміттєві майданчики, металеву огорожу та в стіну магазину. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Так, близько 21 години на проспекті Червоної Калини 42-річний львів’янин, рухаючись заднім ходом на автомобілі Renault Megan, здійснив зіткнення з припаркованим автомобілем Renault Megan Scenic. Потім чоловік продовжив рух прямо і наїхав на сміттєві контейнери, врізався в годівницю для голубів, зніс металеву огорожу і зупинився в стіні магазину.

Чоловік був у сильному стані алкогольного сп’яніння. Перевірка на пристрої драгер показала результат 2,46 проміле. На порушника патрульні склали два протоколи: за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП.

У патрульній поліції додають, що за чотири місяці 2020 року на території Львівської області сталося 213 ДТП через перебування водія у нетверезому стані. З них 28 ДТП були з потерпілими, в яких загинула 1 особа та травмовано 39 осіб.

Фото: патрульна поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *