ОСТАННІ НОВИНИ

На Радехівщині 22-річний хлопець вигадав історію про своє викрадення, аби уникнути сплати боргів

Вероніка Рой

|

На Радехівщині поліцейські склали адміністративний протокол за неправдиве повідомлення про викрадення людини. Зокрема, 22-річний юнак вигадав власне викрадення, аби уникнути сплати боргів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

До поліції 6 травня від 35-річного мешканця Радехівщини надійшло повідомлення про те, що невідомі викрали та впродовж доби утримували його 22-річного племінника. Під час опитування хлопець розповів поліцейським, що 5 травня на вулиці до нього під’їхав автомобіль, у якому сиділо кілька невідомих чоловіків. За його словами, вони силоміць посадили його в салон та повезли у невідомому напрямку. Що відбувалось далі юнак не пам’ятає – лише на наступний день зловмисники привезли на околицю села та відпустили зі зв’язаними руками.

Правоохоронці провели комплекс оперативних заходів, під час яких не встановили жодного факту, який підтвердив би розповідь потерпілого. Згодом хлопець зізнався, що вигадав цю історію, щоб у такий спосіб уникнути виплат за борговими зобов’язаннями, які він має перед різними кредитними установами та громадянами.

На чоловіка, який надав неправдиве повідомлення, поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *