ОСТАННІ НОВИНИ

Порушники намагалися наїхати на прикордонників: довелося застосовувати зброю

Ольга Денисяка

|

У п’ятницю, 1 травня, водій автомобіля двічі намагався наїхати на прикордонників Львівського загону, військовим довелося застосувати зброю. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі України.

 

Прикордонники отримали інформацію про шум літального апарату поблизу державного кордону. Поблизу одного з населених пунктів Іваничівського району Волинської області військові виявили автомобіль «Шкода», але водій не відреагував на вимогу зупинитися та почав втікати.

Згодом військові знайшли автомобіль у лісі. Водій знову не виконав вимогу прикордонників та спробував наїхати на них. Відтак військові зробили постріли по колесах автомобіля, після чого транспортний засіб все ж вдалося зупинити.

«До місця події викликали наряд поліції та карету швидкої допомоги, адже водій отримав осколкове поранення. До приїзду швидкої, прикордонники надали правопорушнику першу медичну допомогу», – зазначається у повідомленні.

Наразі водій «Шкоди» знаходиться в лікарні. Його життю нічого не загрожує. На місці подій працюють представники ДБР та Нацполіції.

Також прикордонники з’ясували, що окрім водія в автомобілі перебували ще троє пасажирів, двоє з яких втекли у лісовому масиві. В ході пошукових заходів військові виявили громадянина з документами та встановили, що його вже затримували польські прикордонники за переміщення тютюнових виробів.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *