ОСТАННІ НОВИНИ

Під час пожеж на Львівщині опіки отримали двоє чоловіків

Вероніка Рой

|

У середу, 29 квітня, під час пожеж у селах в  Стрийському та Бродівському районах двоє чоловіків отримали опіки. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

Так, о 13:55 до надзвичайників надійшло повідомлення про те, що в с. Ланівка Стрийського району виникла виникла в цегляному гаражі та в дерев’яній дровітні.

«О 14:22 пожежу локалізовано та о 15:15 повністю ліквідовано.Вогнем знищено дровітню на площі 50 кв.м, дах гаражу на площі 50 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 166 кв.м, пошкоджено дах піднавісу на площі 25 кв.м та автомобільний фургончик на площі 16 кв.м. Вогнеборці врятували від знищення вогнем 2 будівлі», – йдеться у повідомленні.

У результаті пожежі опіки вуха І-ІІ ступеня отримав 54-річний  чоловік. Його госпіталізувалиу Стрийську центральну районну лікарню.

Цього ж дня о 17:42 рятувальники отримали повідомлення про пожежу с. Боратин Бродівського району в дерев’яній господарській будівлі.

«О 18:35 пожежу локалізовано та о 19:39 повністю ліквідовано. Вогнем знищено господарську будівлю. Вогнеборці врятували 2 будівлі», – інформують в ДСНС.

Внаслідок пожежі опіки голови, шиї та руки І-ІІ ступеня отримав 53-річний чоловік, який від госпіталізації відмовився.

Причини обох займань з’ясовують правоохоронці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *