ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти 11 разів обстріляли військових на Донбасі

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 26 квітня, збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед українських військових немає. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

Найактивнішим ворог був у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Тут він відкривав вогонь по українських позиціях поблизу Богданівки, Новотроїцького і Старогнатівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти стріляли по українських захисниках неподалік Новотошківського, Хутору Вільний і Степового.

Противник застосував проти наших воїнів заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 152 мм, міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, озброєння бойових машин піхоти, зенітну установку, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Внаслідок ворожих обстрілів 26 квітня втрат серед українських бійців не було.

«Наші військовослужбовці з наявних вогневих засобів давали окупаційним підрозділам гідну відсіч на кожен обстріл, вчасно і жорстко припиняли злочинну збройну активність. Усі спроби загарбників дестабілізувати ситуацію й надалі отримуватимуть адекватну й невідворотну відповідь з боку українських захисників. Втрати противника уточнюються», – кажуть у штабі ООС.

Від початку доби 27 квітня бойовики вже встигли обстріляти наших військових біля Катеринівки. У відповідь наші воїни застосували чергові вогневі засоби, внаслідок чого ворожі провокації припинилися.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *